Sve je sranje bez Tebe

Dabetić Ivan 26. januara 2016. Prećutano Nema komentara na Sve je sranje bez Tebe

Sve je jebeno sranje i svaki segment propalog pokušaja od Života je dosadan. Nervira me svako ko me na kafu pozove da mi govori o svojim ambicijama i planovima koji ne vode nikuda. Realno jebemise. Oteram sve snove svoje jer su postali glupi, beskrajni i besmisleni. Nerviraju me.
Takođe me užasno nerviraju pozivi i poruke koje mi svakodnedno pristižu. Ne mogu buku. Ne trebaju mi ljudi. Ne treba mi ni muzika jer je sranje. I sva vina na svetu su postala jedna velika ogavna bljuvotina koja previše smrdi na užasan ukus ljudi! Bicikle su najgore sirotinjsko prevozno sredstvo koja tripuju propalu romantiku koja se završava samo na papiru! Tišina i galama me izluđuju i ne mogu da nađem molove koji mi odgovaraju. Moram da napomenem da su vozovi velika smrdljiva olupina koja se sporo kreću. Smrdljiva od romantičnih instant parova.

Čarls Dikens je nešto najsmešnije što se desilo čovečanstvu, a Hemingvej je seronja. I Stajnbek nije umeo i smatram da nije bio maštovit, sve je prepisao. Ni reči u knjigama ne vode nikuda osim u maštu koja ima put bez povratka. Ne bih preskočio ni osmehe na ljudima koji su ogorčeni, zagljaji su postali zamršeni i popularni, pa samim tim i glupi, ujedno prljavi i smrdljivi. Predstave i filmovi se održavaju u modernim cirkusima koje narod obilazi iz sažaljenja. Boje su postale sive, a cveće više ne miriše. Knjigama je svrha da se naloži vatra. Gitara je postala loša i najveća kurva koju svako svira.
Smisao se izgubio. Ugledao sam je dok sam pio pivo u kafani. Od tad mi je sve postalo sranje, bezobrazno i besmisleno. Ne znam kako se zove niti koja je ulica krije.

Ne znam ni iz kog grada je. I volim je

O autoru

Apsolutno ne radim ono što volim.

Ostavite odgovor

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
fbq('track', 'ViewContent');