Bogataš konačno našao devojku koja će ga voleti zbog para

BEOGRAD, 14. novembar 2013, (Njuz) – Lazar Tarabić, milioner koji se nedavno iz Novog Sada preselio u Beograd, posle dugo vremena konačno je našao devojku i prijatelje koji će ga voleti isključivo zbog njegovih para. On se nada da će zauvek ostati tako, jer, kako navodi, bilo mu je teško da pronađe prijatelje i devojku koji će biti uz njega zbog interesa.

– Muka mi je od devojaka i prijatelja koji su mi poslednjih godina govorili da su u mom društvu samo zato što sam prijatan i zabavan. Da sam to želeo, ne bih ceo život posvetio svom bogaćenju – kaže ovaj milioner, koji dodaje da je dolazak u Beograd pun pogodak, jer je “u većem gradu veća šansa da nađe sponzoruše“.

– Malo ljudi zna kolika je agonija imati besna kola, jahtu, nekretnine po celoj Evropi i godinama slušati devojke koje pričaju da su sa mnom jer sam duhovit, lepo izgledam, što sam visok i imam plave oči – otkriva Lazar.

– U Beogradu sam bio u raznim klubovima, gde su mi dozvolili da svima plaćam piće. Stekao sam na desetine prijatelja, a bolje da ne spominjem koliko sam devojaka upoznao koje ne kriju da me žele samo zbog mojih para i moći – kaže Lazar.

(originalno objavljeno na Njuz.Net)

O autoru

Apsolutno ne radim ono što volim.

Ostavite odgovor

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
fbq('track', 'ViewContent');