Čestitamo! Kevin je imao seks sa najlepšom devojkom u gradu!

Izađeš u provod, napiješ se, odeš na privatnu žurku, upoznaš devojku čije srce je slomljeno jer ju je ostavio dečko koji tvrdi da Ona ne zna ništa o oralnom seksu, a takve su i te kako emotivno razjebane nakon duge veze. Slučajno kreneš kliše priču „Šta radiš?; Kako si?; Na koji fakultet ideš?; Gde izlaziš?; I što si koji kurac tužna?“. Totalno sjebana devojka će i te kako da ti odgovara na pitanja ukoliko nije pijana. Upravo se to desilo Kevinu, koji je potajno zaljubljen u Saru, najlepšu devojku u gradu. Zapravo Sara je najbolja ribetina u celom Univerzumu. Kratak opis: grudi savršeno zategnute, nisu velike, nisu male. Dupe je sinonim za Raj. Svi se u gradu okreću za Njom. I muževi, i njihove žene, i njihove ljubavnice i ljubavnici. Okretanje za Sarinim dupetom je apsolutno normalno u gradu. Zapravo, dođoši, odnosno turisti koji se na ulici ne okrenu za Sarinim dupetom, ceo grad ih gleda čudno uz malu dozu mržnje, nepoverenja i velikom dozom nepristojnosti: „Hej, turisto sa velikim rancem i fotoaparatom, ne znam gde je spomenik Živojina Mišića. Da, rođen sam ovde, pa? Pa, eto, ne znam gde se nlazi spomenik. Zapravo ne znam ni koji je taj čovek. To vajar neki?!“. Sara je prirodna plavuša sa najlepšim osmehom, plavim očima, nežnom, svetlom kožom, govori tri jezika, završila je neki fakultet, niko ne zna koji i, nije sponzoruša.

Nakon što su Sara i Kevin pričali više o pola sata o vrednostima u životu, ciljevima, ambicijama, pozvala ga je na sprat kako bi se sklonili od gužve. Kevin još uvek studira, neiživljen je, ima pege ispod očiju, smeđu kosu, ima mnogo ortaka, naivan je, dobar ali i smotan, i još uvek masturbira nekoliko puta dnevno. Kevin se takođe zaljubljuje triput nedeljno, ali njegove ljubavi i pokušaji su bezuspešni. Zaljubljen je u Saru i trenutno je na 144.255  mestu, listi ljudi koji bi jebali, ljubili ili voleli Saru.

Ušli su u sobu, nakon što je Kevin zatvorio vrata, Sara ga je pribila uza zid i krenula je da ga ljubi. Uzdasi i izdasi su se svađali ko će biti glasniji. Sav alkohol je ispario iz Kevina. Njegove ruke su sa oduševljenjem krenule da svlače Sarine farmerke. Proveli su u sobi dok nije svanulo. Ujutru su se probudili pokušavajući da se ne sećaju šta se sa njima desilo i zbog čega su oboje goli. Ali, na iznenađenje autora ovog teksta, Sara je ustala, obukla se, nije pobegla iz sobe kao mnoge, već je poljubila Kevina i šapnula mu „Lepo mi je bilo sinoć. Divan si“. 

Nekoliko sati kasnije Kevin je već bio u svojoj kući. Pozvao je ortake i prepričao im je sinoćni događaj. Nije ulazio u detalje, ali poenta Njegove priče jeste da je imao seks sa Sarom i da im je bilo fantastično. Takođe je napomenuo da mu je Ona rekla da joj je bilo lepo sinoć i da je divan. Znajući naivnog Kevina, koji ne ume da laže, njegovi ortaci su sa radošću saslušali priču usput otvarajući limenke piva kako bi nazdravili.

Bravo za Kevina!

Sutradan se Kevin probudio nekoliko sati ranije nego što je to uobičajno. Doručkovao je sa svojim roditeljima i sestrom. Zapazili su mu osmeh na licu. Na ulaznim vratima se čuje zvono. Kevinov Otac ustaje i odlazi da otvori. Poštar. „Kevine, dođi ovamo!“ – doziva ga otac. Kevin ustaje polako sa stolice i odlazi ka hodniku. Poštar ga sa nestrpljenjem čeka i cupka u mestu. „Ti si Kevin?“ – upita ga Poštar. „Da, ja sam. Izvolite?“ – odgovara smireno, „Vi ste najeveći car! Samo sam to želeo da vam kažem!“ – sa osmehom mu govori dok iz kožne torbe vadi hemijsku i papir, „Je l’ biste mogli gospodine da mi se potpišete? Za dva sina, znate, oni su još mali ali moram ih učiti kako vi to radite. Mora im neko biti idol kad već nisam ja“ – govori poštar dok usput mrmlja sebi u bradu ime svoje žene uz pogrdne reči i psovke. Nakon što se Kevin potpisao, ne znajući o čemu je reč, otac je ispratio Poštara i pogledao Kevina čudno „Jesi li napravio neko sranje?“ – upita ga, „Ne, nisam. I ja sam iznenađen“ – odgovara mu dok odlazi u svoju sobu kako bi se presvukao i otišao do grada, u prark na dogovoren basket.

Dok je koračao ulicom u svom komšiluku, komšinica koja je radila sa njegovim ocem, Samanta, pozdravila ga je sa osmehom „Čestitam! Svrati nekad kod mene. Napraviću ti sjajne kolače“ – rekla mu je Samanta u prolazu. I druge komšije su ga pozdravljale i čestitale mu, a da pritom Kevin apsolutno nije znao o čemu se radi. Dok je čekao prevoz, vozač autobusa je otvorio vrata ispred Kevina „Ti si Kevin?“ – upita ga debeli vozač sa smešnim brkovima. „Da, jesam“ – odgovori mu, sad pomalo uplašeno, „Upadaj. Ti ne plaćaš kartu“. Kevin nije tražio objašnjenje već je ušao u isti. Na prvom sedištu je sedela trudnica, koja je u sedmom mesecu trudnoće, a do nje staramajka. „Hej, ti si sigurno Kevin. Izvoli sedi“ – govori mu trudnica dok ustaje sa svog sedišta hvatajući se za stomak. „Ne, evo sedi ovde, sinko“ – uključuje se baba koja uzima svoj ceger pun povrća i štap. Kevin gleda u dva prazna mesta i u njih dve koje se drže za šipke. Sav zbunjen seda na njihovo mesto ali nakon par minuta ustaje i izlazi na sledećoj stanici. „Hej, ćao, brate!“ – nailazi Kevinov najbolji ortak, u levoj ruci drži košarkašku loptu. „Hajde da sednemo kod „Tom Sojera“ u kafić dok ne dođu ostali, može?“ – upita ga. Kevin je samo klimnuo glavom i uputiše se ka bašti kafića. Ortak mu je ponovo tražio da mu prepriča veče sa Sarom. U tom trenutku je došao konobar. Kevin je tražio bilo šta samo da je hladno, dok je njegov ortak želeo kolač, ali se predomislio jer nema dovoljno novca i naručio je sok. Nekoliko minuta kasnije konobar im je doneo sokove i po tri kolača od čokolade i voća. „Za Kevina i njegovog ortaka! Ionako primam dnevnicu svaki dan. Danas ne moram“ – govori konobar sa osmehom na licu vraćajući se u kafić. Usput mu je i neko od gostiju tražio isto, besplatno, na šta mu je konobar obrusio „NE MOŽE! Plati ili se gubi napolje! Nema ništa besplatno“.

Ubrzo je došla i ostala ekipa za basket. Kevin je krenuo da prepričava svoje jutro i put do kafića. Par ortaka se stidljivo nasmejaše. „Objasni te mi o čemu se radi?“ – ozbiljno je upitao Kevin dok je stezao desnu pesnicu, „Ništa. Verovatno svi znaju da si spavao sa Sarom“ – odgovara stidljivo jedan od ortaka. „Kako znaju kada sam samo vama rekao?“ – ustaje sa stolice i grabi stidljivog ortaka za majicu, „Pa, nemoj da se ljutiš, ja sam samo rekao bratu i još jednom ortaku sa faksa“ – odgovara mu, „I ja sam rekao svojoj devojci i njenoj drugarici“ – dobacuje drugi ortak. Ubrzo su svi priznali. Na autobuskom stajalištu je stao drugi autobus, sa velikom reklamom. „Pogledaj!“ – začuđeno Konobar dobacuje dok je izlazio iz kafića. Preko celog autobusa je bila Kevinov osmeh uz slogan Samo napred, Kevine!.

Uhvatio se za glavu i krenuo je ka Sarinoj kući kako bi joj objasnio situaciju. Za njim su stidljivo išli i njegovi ortaci. Prolazeći ulicama, u centru, Kevin je zastao ispred prodavnice tehnike koja je u izlogu imala upaljene televizore. Na istim je išla vanredna vest na nacionalnoj televiziji „Obaveštavamo vas da je Kevin imao seks sa Sarom. To se desilo na sinoćnoj žurki. Uskoro se uključujemo za detaljnim informacijama. Prijatno popodne“. Zapravo Kevinov i Sarin seks je bila parola dana „Kevin je imao seks sa Sarom!“. Bili su na naslovnim stranama svih novina. Čak su i neki veliki brendovi dobili inspiraciju za svoje proizvode, odnosno sokove i alkoholna pića, zahvaljujući njihovom seksu.

Nastavio je brzim hodom da ide ka Sarinoj kući. Usput su ga prolaznici pozdravljali čestitajući mu. Za čas se okrenuo ka ortacima gledajući ih sa velikim besom. U tom trenutku mu je zazvonio mobilni. Nepoznat broj. Javlja se, a sa druge strane ženski glas „Morao si… mislila sam… ja sam mislila da ti nisi kao drugi, zapravo si svinja“ – bio je to uplakan ženski glas koji je prekinuo vezu. Sara ga je zvala sa drugog broja. Kevin je nazvao ponovo taj broj „Nemoj da me zoveš. Zbog tebe ne mogu da izađem iz kuće jer su ispred novinari, kamermani, televizije, žele izjavu šta sam to u tebi videla; zbog čega sa tobom; da li sam bila pijana; da li ćemo imati decu; jesmo li sa kondomom ili bez kondoma… Moj otac je ljut na mene. Majka me moli da otključam vrata od sobe. Brat hoće da te ubije! Život si mi upropastio.“ – viče i plače u isto vreme ne dozvoljavajući Kevinu da se objasni.

Nekoliko meseci kasnije Sara je već uveliko živela u drugom, većem, gradu. Kevin je sprema ispite i već duže vreme ne govori sa svojim najboljim ortacima. Još uvek je popularan na fakultetu i u svom gradu. Trenutno ima nekoliko dana devojku sa kojom je počeo da gradi zajednički svet. Nikom nije govorio o seksu ili bilo šta o njegovoj devojci. I uostalom što bi govorio bilo kome? Seks nije tabu tema. Oralni nije tabu tema. Ljubav se svuda dešava. Kevin nije imao seks sa vanzemaljcem te je morao da prepričava novo iskustvo, novi dođivljaj i poze. Zapravo, mi muškarci, volimo da se pohvalimo najboljem ortaku da smo jebali dobru ribu. Jednostavno je jače od nas da se pohvalimo oralnim seksom jer nijedan oralni seks nije isti. Svakoj se plasira priča da je ona najbolja u tome. Muškarcu je obaveza, kao ranije služenje vojnog roka, da prijavi ortaku da je imao seks jer, ako ne prijavi, taj seks se ne računa. Ta recka na zidu, kao što bi rekle emotivno uplakane devojke, ne računa se, ne postoji, nevidljiva je. I stoga, ponosno stojim pred svim devojkama i odgovorno tvrdim da su muškarci najveće tračare! Ako im je stalo do priče i ako je trač zaista dobar, proširiće se tolikom brzinom pre nego što svaka devojka uspe da izusti najboljoj drugarici da je sinoć prvi put imala analni seks. Žao mi je devojke, ali vi otpadate u ovom trač takmičenju. Muškarci su zasigurno prvo mesto.

I još nešto, drage dame, a i ti Saro, ne krivite svog dečka, verenika ili muža, jer oni definitivno nisu tračare ako su sa vama u ljubavi. Tračare su najbolji ortaci i drugi ortaci i njihovi ortaci. Zapravo svi slobodni ortaci.

O autoru

Apsolutno ne radim ono što volim.

Ostavite odgovor

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
fbq('track', 'ViewContent');