Kučka u krevetu

Dabetić Ivan 22. septembra 2016. Tačdaun Nema komentara na Kučka u krevetu

„Vođenje ljubavi ne postoji“ – započeo je svoj govor pisac Stefan na svojoj prvoj promociji knjige „Kučka u krevetu“. Njegov stav me je zagolicao jer, kako tokom seksa ne vodimo ljubav? To je bila ujedno i jedina rečenica na Stefanovoj promociji knjige. Ustao je, otvorio je svoj roman, rekao pred sedamdeset ljudi da vođenje ljubavi ne postoji, potom je seo. Gospodin, sede kose, u odelu, koji se nalazio takođe ispred gostiju, a koji je sve vreme stajao pored stola, zamolio je sve prisutne da pređu u prostoriju pored koja je bila kao velika biblioteka. Police sa knjigama su zamenjivale zidove. U jednom uglu se nalazila kožna garnitura sa malim stočićem na kojem je stajala stona lampa. Na sredini salona bio je postavljen kvartet koji je svirao najintrigantnije kompozicije, a ljubazno osoblje služilo je gostima razna skupocena vina. Šetao sam se prostorijom i odmeravao knjige na policama. U jednom delu kožni povez Čarla Dikensa krasile su male sijalice ugrađene u polici. Ispod Dikensa nalazile su se knjige Bukovskog, sve njegove pesme. Koliko sam razumeo Stefana, Gospodin sede kose u odelu je vlasnik vile u kojoj se nalazimo. U trenutku sam pomislio zašto bi iko dozvolio u svojoj kući piscu, početniku, da drži promociju čija knjiga se zove „Kučka u krevetu“ pored Dikensa, Bukvoskog i mnogih drugih? Starija žena je stajala iza mene sa mužem i još jednim gospodinom. Tiho su prokomentarisali kako je naziv knjige glup. Tom rečenicom su i završili temu. Dok sam se šetao kroz salon, kvartet je suptilno nadjačavao goste koji su govorili o mnogim temama, ali niko o knjizi. Na izlazu iz salona bio je postavljen sto na kojem je bila poređena Stefanova knjiga. Svako je mogao da uzme po jedan, dva ili više primeraka. Za sada svi uživaju u piću, priči i muzici. Niko nije uzeo knjigu da bar prelista.

– O čemu se radi u knjizi? – upitala me je dok sam joj prepričavao kako mi je bilo na promociji knjige. Nisam znao šta da joj odgovorim osim da joj predložim da pročita knjigu. Da sam joj rekao da je Stefan u pravu, napala bi me, potom bi se naljutila, možda bi nam i seks zabranila upravo zato jer ona definiše vođenje ljubavi kao spor i nežan seks, sve drugačije od toga smatrala je kao nepristojnim siledžijskim ponašanjem. U uvodu pisac je naglasio da „vođenje ljubavi“ koristi kao sinonim za jebanje koje svi žele. Stefan je objasnio da termini „vođenje“ i „ljubav“ i te kako jesu savršen spoj jer tokom seksa vodite ljubav od vašeg trenutnog emocionalnog stanja ka višem emocionalnom stanju, a taj viši nivo dolazi kada oboje doživite orgazam. Taj trenutak je objasnio da je to skup najboljih emocija koje čovek poseduje. U sledećem poglavlju, u svojoj knjizi, naveo je da taj momenat iako traje par sekudni, može biti presudan da osobu, koja vam se sviđa, zavolite. Nakon što je zavolite, zavolećete je još više posle sledećeg orgazma. Poglavlje je završio da završnica u seksu podstiče da vaše emocije napreduju u beskonačno i da time jačaju. Stefan je u svojoj knjizi „Kučka u krevetu“ ispisao dva poglavlja koja opravdavaju termin „vođenje ljubavi“:

U prvom poglavlju opisao je jačinu emocija tokom seksa. Koristio je termin „neraskidive emocije“. U drugom poglavlju je opravdao prvo poglavlje, a ujedno i termin „vođenje ljubavi“ gde je detaljno analizirao kratku i dugogodišnju vezu nakon čega je usledio raskid. Odbacio je sve ružne reči, promenu za partnerom, daljinu, zlostavljanje, finasijsku situaciju, smrtni slučaj, prevaru, ljubomoru, izbrisao je sve segmente ljubavi i mržnje koji bi mogli da sačuvaju vezu, odnosno da prekinu vezu, a ostavo je samo naviku, odnosno „neraskidive emocije“, drugim rečima navika u seksu. Nakon raskida bivši parneri bi se i dalje viđali, ili se i dalje viđaju ali isključivo zbog seksa. Došao sam i do raspleta njegovog romana. Vođenje ljubavi se ne može definisati kao nežan i spor seks. Ta priča je za tinejdžere koji maštaju o ljubavi kao u romantičnim filmovima. Stefan je naglasio da je „vođenje ljubavi“ pogrešno protumačen termin i da je pravo značenje „vođenje ljubavi“ ono što je on na početku objasnio, odnosno definisao. Sve devojke vole da, nakon nekog vremena u krevetu, muškarci ubrzaju tempo. Vole i grubo. Ženama se seks više traži nego muškarcima. Drugim rečima žene žele dela (seks) ne reči ili praznu priču, a muškarac hiljadu puta samo pomisli na seks, odnosno muškarci pričaju priču. U stvari seks je više potreba nego emocija. Ali vrhunac se takođe stvara kada se pomešaju potreba i emocije. Na kraju je pisao da je seks umetnost koja zahteva kreativnost, maštu. Seks je i te kako dosadan ukoliko ga upražnjavate samo u krevetu. Brzo dosadi čak i da se jebete svaki dan u automobilu. Dosade i iste poze. Ukoliko ubacite prljave reči, tempo, jačinu vaših dodira i ugriza, bilo da kombinujete od nežnosti do udaraca i jakog grebanja, otvorićete neverovatno prostranstvo, potpuno drugačiji svet vaše žene koja je daleko ispred vas u seksualnom svetu, a to je žena koja je Kučka u krevetu. U zavisnosti od njenog raspoloženja, ili vremena, ili PMS-a, u zavisnosti od prostora, lokacije, žena će suptilno diktirati da li ćete je u tom trenutku jebati nežno i polako, ili jako i gurbo. Stefan je završio roman poglavljem identičnim kao i uvod da se tokom brzog i grubog seksa koji obiluje maštom i prljavim rečima dolazi brže do vrhunca „neraskidivih emocija“, odnosno najboljih emocija. Takođe je naglasio da se do istog cilja može doći i sigurnijim putem, a to je ukoliko se jebete nežno i polako, kao dva jednoroga.

Poslednja rečenica je glasila „I, šta mislite kakav će žene da pamte seks nakon raskida: da ste je jebali nežno i polako sve vreme svki dan pet godina vaše veze, ili da ste je jebali žestoko, grubo, na svim mestima, u svim pozama dok ste koristili prljave reči u vašoj igri, dakle? Pustite je da bude Kučka u krevetu.“.

– U knjizi se radi o seksu. Ali siguran sam da ti to već sve znaš, tako da nema potrebe da čitaš. – odgovorih joj.

O autoru

Apsolutno ne radim ono što volim.

Ostavite odgovor

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
fbq('track', 'ViewContent');