Samo seks i ništa više

Dabetić Ivan 25. septembra 2016. Usput Nema komentara na Samo seks i ništa više

Iz frižidera sam sam uzeo limenku piva, otišao u dnevni boravak i seo u fotelju. Ispred mene je bio ugašen televizor. Onda je ona, napokon, izašla iz sobe. „Javi mi se kad opet budeš slobodan. U stvari ja ću ti se javiti kad te poželim. Bilo mi je lepo. Ćao“ – bile su reči zgodne kovrdžave brinete crnih očiju, tamnog tena. Opisao bih je jednom jednom rečju: seks. Nosila je belu košulju, crni sako, crne uske pantalone ispod kojih se savršeno ocrtavaju tange. Imala je najsavršeniju guzu na svetu. Za sobom je nosila osmeh zadovoljstva. Pozdravila se sa Alenom i, tek tako je otišla neprimetivši me. „Ovo ti je nova devojka?“ – upitah ga dok je zatvarao vrata od stana. „Ne.“ – odgovorio je kratko i jasno dok je išao ka frižideru da uzme pivo. „Mnogo je dobra. Ja bih je voleo.“ – rekoh mu. Potom sam izašao na terasu da zapalim cigaru, Alen se ubrzo nacrtao pored mene. Obojica naslonjeni na ogradu. Došao sam da mu tražim novac na zajam iako sumnjam da će imati da mi pozajmi.
„Sinoć si izlazio? Upoznao si je u provodu?“ – prekinuh tišinu pitanjem. Ćutao je. U isto vreme sam osetio da mu je teško da govori, a isto tako sam video na njegovom licu da mu je haos u glavi napravila. Ćutali smo neko vreme.

„Zove se Sara. Radi u jednoj programerskoj kompaniji kao zamenica direktora.“ – krenuo je sa pričom dok sam ga slušao ispijajuči pivo. „Upoznali smo se pre dva meseca. Ovo nam je četvrti put da se vidimo. Zapravo naše viđanje se svodi na seks. U početku sam mislio da se zaljubljujem u nju, ali to je samo seks, rekla je i, to mi je odzvanjalo u glavi. Mi ne možemo da se volimo. Ne možemo da budemo zajedno. Sad me i ne zanima da je volim koliko me zanima seks sa njom.“ – odgovorio je Alen dok je palio drugu cigaretu. „Je l’ imaš nešto novca na zajam? Kasni mi plata. Vraćam ti za pet dana.“ – upitah ga dok je potvrdno klimao glavom. Onda je počeo njegovu priču kako je upoznao Saru.

„Pre dva i po meseca smo se upoznali u jednom Pabu, slušali smo džez uživo. Razmenili smo brojeve. Dve nedelje kasnije pozvala me je na kafu. Dok smo sedeli, nije me pitala ništa konkretno, samo čime se bavim, koliko godina imam, da li imam decu, ženu ili pak devojku. Takođe je pitala gde stanujem. Mislio sam da želi odmah kod mene da pođe. Sad slušaj najzanimljiviji deo. Dok sam završavao kafu, onda je postala otvorena i direktna. Kaže mi da ima mnogo posla ali da nema vremena za ljubav. Kaže da nema vremena da ima dečka jer mnogo radi. Ne želi da ona bude teret nekom, niti ona njemu. Ljubav je odgovornost i zahteva često viđanje, zahteva da se često čuje sa dečkom, a za to nema vremena. Upitah je zašto, onda je nastavila. Želim da izgradim karijeru, da imam svoj stan, svoj automobil, želim da putujem četiri puta godišnje, da jedem u restoranima i da kupujem u buticima. Zaista nemam vremena za ljubav. Još sam mlada. Ljubav može da sačeka.“ – prekinuh ga pitanjem jer nisam mogao da verujem da jedna takva, prelepa, devojka izgovara te reči.

Na trenutak sam pomislio da me laže, ali Alen nije takav. On je veći emotivac od mene. „Pa, šta onda želi, zbog čega te zvala?“ – upitah ga. „Slušaj pažljivo. To sam je i ja pitao zbog čega me je zvala jer sam mislio da joj se sviđam. Naravno, ona je rekla da je fizički privlačim. Iz razgovora je zaključila da sam dobar i na neki način neiskvaren iako aposlutno ništa nije znala o meni. Nastavila je razgovor, ali je prešla na temu seksa. Potreban joj je seks i ništa više. Muškarac sa kojim bi se viđala kad god ima vremena. Jednom nedeljno, ili triput nedeljno, zavisi od njenog vremena. Uglavnom da joj ja uvek budem na raspolaganju. Gledao sam je čudno, baš kao što i ti mene sada gledaš. Govorila je o nekoj naučnoj teoriji da je devojkama potrebniji seks nego muškarcima, kaže da to nije tabu i da o tome uvek otvoreno govori. Napomenula je da se ne zaljubljujem u nju. A čak i ako do toga dođe, da joj kažem. I ona će meni reći ako je probude osećanja prema meni, tako kaže. Seks je nešto najlepše što se događa čoveku, govorila je. Ako već odlaže ljubav, ne želi seks da zapostavlja. Na kraju je rekla da ćemo se viđati dok ne dosadimo jedno drugom. Onda je pozvala konobara, platila račun i upitala me hoćemo li kod mene.“ – to bi bilo ukratko, moj prijatelju. Cela slika mi se stvorila u glavi. Pomislih, zar postoje takve devojke koje su san svakog muškarca koje ne žele ništa više sem seksa? Ona je prototip savremene devojke 21. veka. Njeno razmišljanje je beta verzija koje tek treba da se usadi u mozak mnogim devojkama.

Ali, zar onda takav odnos ne bi kvarile emocije, osećanja? Kada sam je video, zaljubio sam se na prvi pogled. Ne mogu da zamislim nju i mene u krevetu a da joj pri orgazmu ne kažem ja tebe volim. Apsolutno bih dobio titulu najvećeg smotanog kretena. Ne bi mi se ni javila. Odgovorno tvrdim da smo mi muškarci najslabiji dok smo u krevetu sa devojkom. Šta god da nam devojke zapovede, kažu, poslušaćemo bez razmišljanja. Ispih poslednji gutljaj piva.

„Nego, što si sjeban? Ja bih bio najsrećniji muškarac na svetu da imam ovakvu devojku u krevetu.“ – rekoh mu dok mi je pružao novac po koji sam došao.

„Ne znam da li sam najsrećniji muškarac na svetu. Ali svakako znam da sam mnogo zaljubljen u nju i ne mogu više da izdržim da sa njom ni o čemu ne govorim. Ne mogu više da izdržim da ne izađemo napolje i ne prošetamo. Vodio bih je u bioskop, u restorane, zvao bih je sa mnom na događaje, balove, pitao bih je da idemo na koncerte, predstave, ti mene ne razumeš, ja od prvog našeg seksa nju volim, samo mi je ona u glavi. Ona je najsavremenije oružje na svetu protiv muškaraca. Ne mogu da je zamislim tako hladnu.“ – rekao mi je dok sam izlazio iz njegovog stana.

Ja bih sve dao da mene neka devojka tako izludi, rekoh u sebi dok sam izlazio iz zgrade.

O autoru

Apsolutno ne radim ono što volim.

Ostavite odgovor

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
fbq('track', 'ViewContent');